over ons

De witte Dame

Onder de rook van Amsterdam bevindt zich het statige pand Hotel De Witte Dame. Het voormalig stationsgebouw van Abcoude is volledig gerenoveerd en kenmerkt zich door de unieke, charmante en stijlvolle uitstraling. Met het Gein als achtertuin heeft de omgeving veel te bieden. Ons team verwelkomt u graag voor een verblijf in één van onze hotelkamers, luxe suites of nieuwe private suites. Daarnaast hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar voor privé en zakelijke bijeenkomsten. Ook passanten zijn welkom voor een lekker ontbijt, goede lunch, culinair diner, gecombineerd met een mooie wijn.

unlimited label

Onze restaurants zijn onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Strandzuid

Eat. Beach. Relax. Repeat. Strandzuid wordt door velen beschreven als “the ultimate escape out of the city”, en dat midden in Amsterdam achter de RAI! Strandzuid leent zich voor bijna alles wat je kunt bedenken: een heerlijke lunch op ons waterterras, een beachvolleybal wedstrijdje, een bbq met collega’s en zelfs bruiloften in tropische sferen. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen naar de hoofdstad. Strandzuid kent wel 9(!) unieke locaties, waarbij evenementen voor iedere grootte mogelijk zijn.

zuidpool

Van oktober tot en met maart transformeert het stadsstrand Strandzuid tot Zuidpool, een winter wonderland voor evenementen. Van kerstfeesten tot presentaties en van bedrijfsdiners tot borrels met die authentieke wintersfeer, Zuidpool biedt onderdak aan de meest uiteenlopende evenementen. Ons team ontneemt u alle zorgen, zodat u zich te gast zult voelen op uw eigen evenement!

parkzuid

Gasten zijn vanaf 10.00 uur ’s ochtends welkom voor een goed ontbijt. Denk aan chiapap met cacao, amandelmelk, granola en mandarijn of eggs florentine. De lunch bestaat uit een aantal gezonde gerechten, zoals verschillende chopped salads en broodjes, maar er is ook genoeg keuze in fijne comfort food, de guilty pleasures, zoals een goede hamburger en pizza’s. Maar ook voor een lekker stuk appeltaart met een cappuccino, een portie bitterballen met een biertje of vegetarische opties kun je bij Parkzuid terecht.

we are hiring!

Wil jij bij een van onze labels werken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en hardwerkende horeca toppers. 
Bekijk alle vacatures en reageer! Of stuur ons een open sollicitatie.