Wat te doen in de omgeving?

De Witte Dame is zeer landelijk gelegen, midden in de polder aan de rivier ‘het Gein.’ Door de centrale ligging is het Boutique Hotel een prachtige uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving.

De Witte Dame ligt zeer dicht bij Amsterdam met zijn musea, bioscopen en bruisend nachtleven. Voor het hotel stroomt de rivier het Gein. We hebben via het water rechtstreeks verbinding met pittoreske dorpjes als Ouderkerk aan de Amstel en natuurlijk Abcoude, waar u verschillende restaurants, bezienswaardigheden en wandelroutes kunt vinden. De Botshol en de Vinkeveense Plassen bieden prachtige natuur en ontspanning.

Fietsen

De Witte Dame is een perfecte uitvalsbasis voor mooie fietstochten tussen de weilanden. U kunt bij ons fietsen huren voor € 12,50 per fiets per dag.
Zo kunt u genieten van de buitenlucht en zijn de dorpen en andere bezienswaardigheden in de omgeving binnen handbereik.

Amsterdam bezoeken

Het centrum van Amsterdam verkennen, de 9 straatjes en het Rijksmuseum. Vanaf Boutique Hotel De Witte Dame ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is het Ziggo Dome, de Amsterdam ArenA en Heineken Music Hall ook goed te bereiken vanuit ons hotel.

Eten en Drinken

Ons restaurant is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur. Wij serveren brunch, lunch en dinch tot 20.00 uur. Speciaal voor hotelgasten is er nog de mogelijkheid om van de kleine kaart te bestellen, tussen 20.00 uur en 21.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Fort Abcoude

Fort Abcoude is het oudste fort van de Stelling van Amsterdam en wordt omringd door natuur. Het deels uit baksteen, deels uit brikkenbeton bestaande fort is een unieke tussenvorm van de oudere bakstenen forten van de Hollandse Waterlinie en de latere betonnen forten van de Stelling.

Varen

De Witte Dame heeft via het water directe verbinding met Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel en de Vinkeveense plassen. Daarnaast vaart u binnen een uur over de grachten van Amsterdam! Komt u per boot? Laat het ons van te voren weten. U kunt ook onze sloep inclusief schipper huren voor € 125,- per uur.

Trouwen bij de Witte Dame

Bent u op zoek naar een trouwlocatie? De Witte Dame leent zich uitstekend voor kleine bruiloften. U kunt met maximaal 35 personen trouwen bij Boutique Hotel de Witte Dame. Voor meer informatie, neem contact op via 0294 26 94 75

Overnachten

Slapen in een sfeervolle en rustige omgeving vol inspiratie? Bij Boutique Hotel de Witte Dame in Abcoude kunt u genieten van rust en ruimte. Wij bieden een luxe rustige omgeving waarin u helemaal kunt ontspannen. Interesse gekregen?
Reserveer dan een kamer via deze link.

Vergaderen

vergaderen

De Witte Dame staat synoniem voor rust, ruimte, luxe en comfort en dat geldt uiteraard ook voor het vergaderen. Naast alle faciliteiten biedt het pand een waanzinnige uitstraling, waarmee de creative geest wordt geprikkeld. De Witte Dame biedt ruimte voor vergaderen tot 20 personen in diverse opstellingen.

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is een adembenemend spektakel in Amsterdam. Hotel De Witte Dame is goed te bereiken vanaf dit stralende evenement. Ben jij erbij dit jaar?

Van 30 november 2017 t/m 21 januari 2018.