Hotel

Kamers

Slapen in een inspirerende, sfeervolle en rustige omgeving. De Witte Dame heeft 10 uniek ingerichte kamers en vier nieuwe private suites. Ze verschillen van grootte en interieur, maar hebben allemaal een magnifiek uitzicht op het prachtige landschap van Abcoude. De kamers zijn met liefde en aandacht ingericht. Modern, sfeervol en van alle gemakken voorzien. In het slaapgedeelte van de kamers staat een luxueuze tweepersoons boxspring van Jensen en de badkamer heeft een ruime inloopdouche met (dubbele) regendouche en/of ligbad. De private suites hebben tevens een eigen terras.

Deluxe

Op de 1e en 2e verdieping zijn in Hotel de Witte Dame 5 deluxe kamers ingericht. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een prachtig uitzicht over het landelijke Abcoude.

Superior

Op de bovenste verdieping zijn de superior kamers ondergebracht. Deze zolderverdieping heeft een heel eigen sfeer door het gebruik van elementen, zoals balken, van het oorspronkelijke station. De oude balken zijn fraai gecombineerd met het meubilair van de kamers en creëren een warme, gezellige en ongedwongen sfeer.

Suites

De Witte Dame heeft op de eerste etage 2 suites smaakvol en luxueus ingericht. Het A-line Kingsize bed van Jensen biedt in deze suites ultiem slaapcomfort en ook de grote, open badkamer geeft een unieke sfeer en een gevoel van luxe. Beide suites kijken uit over Abcoude.

Private Suites

Naast de verschillende kamers in het hoofdgebouw hebben we in de tuin ook vier private suites met een eigen opgang gecreëerd. Deze suites hebben veel privacy, een privé terras aan een slootje en een fantastisch uitzicht over de weilanden. De private suites zijn smaakvol ingericht met een Kingsize bed voor ultiem slaapcomfort. Uiteraard zijn de kamers tevens uitgerust met verschillende voorzieningen. Een open badkamer met vrijstaand bad en dubbele douche, gecombineerd met de grote glazen pui naar het privé terras, geven deze kamers een ultiem gevoel van vrijheid en luxe.

informatie

Inchecken kan tussen 15.00 en 18.00 uur. Mocht u later willen inchecken, laat het ons dan even weten. Uitchecken kan tot 11.00 uur. 

Van maandag t/m vrijdag serveren wij ontbijt vanaf 7.30 uur, in het weekend vanaf 8.00 uur.