Events

Events

De Witte Dame biedt rust, ruimte, luxe en comfort en is dan ook uitermate geschikt voor het organiseren van vergaderingen, heisessies of andere bijeenkomsten zoals private dining. Hiervoor zijn verschillende aparte ruimtes smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten om de creativiteit te stimuleren. De grootste vergaderruimte in het hoofdgebouw biedt plaats aan maximaal 20 personen in diverse opstellingen. Er is op het terrein ook een nieuwe, grotere ruimte beschikbaar met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Deze privé ruimte is geschikt voor groepen vanaf 20 personen in diverse opstellingen, beschikt over eigen toiletvoorzieningen, een terras, een keuken en een bar.

Plan your event

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken..

Fort meetingroom

Deze lager gelegen en hagelnieuwe ruimte is duurzaam gebouwd aan de rand van het weiland. Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten vanaf 20 personen of andere gelegenheden een geweldige locatie om te verblijven. De ruimte beschikt over eigen toiletten en garderobe alsmede een eigen bar, keuken en terras.

De Witte Dame 1

Een lichte ruimte geschikt voor een zakelijke bijeenkomst tot maximaal 20 personen en/of een privé diner. Deze ruimte kan perfect gecombineerd worden met onze vergaderruimte De Witte Dame 2 of het restaurant. De Witte Dame 1 beschikt over een eigen terras. 

De Witte Dame 2

Deze ruimte is voorzien van een kleine pantry met koelkast en koffie & thee faciliteiten.

De Witte Dame 2 beschikt, net als De Witte Dame 1, over een eigen terras met uitzicht over Abcoude.

Door onze multifunctionele locatie kunnen de vergaderruimtes goed met elkaar gecombineerd worden voor een grotere capaciteit. 

restaurant

Gedurende het hele jaar is het ook mogelijk om met groepen exclusief te borrelen en/of te dineren in ons restaurant. Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een bar en een open keuken. De capaciteit van het restaurant kan vergroot worden in combinatie met onze aangrenzende vergaderruimtes De Witte Dame 1 en 2.

Coupé terras

Aan de lange kant van het pand ligt het coupé terras. Dit terras is exclusief af te huren voor recepties en zakelijke borrels. Bijvoorbeeld gecombineerd met een heerlijk ‘walking dinner’. 

Three of love

De Witte Dame biedt rust, ruimte, luxe en comfort en is dan ook uitermate geschikt voor het organiseren van speciale gelegenheden als huwelijken of vergaderingen. Hiervoor zijn speciale ruimtes smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige voorzieningen.

Op het aangrenzende grasland staat een oude eik. De takken hangen beschermend over dit stukje grond. Perfect voor een huwelijksceremonie!

Perron Terras

Het ruime terras, gelegen op de kopse kant van het pand, is voorzien van parasols en kijkt uit over de weilanden.