Eten en Drinken

Boutique hotel de Witte Dame biedt naast slapen en vergaderen ook de mogelijkheid om te genieten van de culinaire heerlijkheden van de hand van het keukenteam onder leiding van Simon de Winter.

Hotelgasten, maar ook passanten zijn van harte welkom voor een heerlijk, luxueus ontbijt bestaande uit o.a. een selectie van vers brood van de lokale bakker, allerlei huisgebakken lekkernijen, verse fruitsappen en salades.

Tegen lunchtijd is het restaurant, en bij mooi weer ook het terras, open voor wie van een heerlijke lunch willen genieten. De keuken werkt zoveel mogelijk met streekproducten die bourgondisch worden gepresenteerd. Er zijn gerechten voor de grote, maar ook voor de kleine eter.

Passanten zijn tot 21.00 uur welkom in ons restaurant en kunnen de gerechten van de lunchkaart bestellen tot 20.00 uur. Hotelgasten kunnen van 20.00 tot 22.00 uur ook een gerecht van een kleine avondkaart bestellen (zoals een dagsoep of flammkuchen).

Heeft u in de namiddag zin in een aperitief dan kunt u daarbij ook een plankje met zorgvuldig geselecteerde worstsoorten en kazen, brood met dips of andere ‘fingerfood’ bij bestellen.

De drankenkaart is biologisch georiënteerd. Daarnaast serveren wij de prachtige koffiemelange van Piccolo uit de De La Marzocco machine met Lattiz melk, de crème de la crème op dit moment.

We hebben verschillende biersoorten op de kaart die geleverd worden door lokale brouwers en importeurs. KEK! uit Ouderkerk aan de Amstel presenteert zijn seizoenbieren, die voor de Witte Dame worden gepersonaliseerd. BesteBieren uit Abcoude vult de kaart aan met gerenommeerde bieren uit het Belgische Waardamme.

Lokale importeur Paul Zekveld van ZekVinos levert wijnen die hij inkoopt bij kleine wijnhuizen in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Zijn liefde voor wijn heeft geleid tot een spannende en uitgebreide selectie.

Nieuw: Menu van het moment | 3-gangen menu.
In het nieuwe jaar presenteren wij een 3-gangen menu voor maar €38,00!
Het menu is ook als 2-gangen te bestellen. Dit menu wisselt regelmatig. Dus kom snel proeven!

DINCH

Een onofficieel Nederlands woord, ontstaan door de samentrekking van de woorden diner en lunch, vergelijkbaar met de brunch.

Aan het einde van de middag kan je onder het genot van een goed glas wijn tot 20 uur mooie en lekkere happen bestellen. Op het moment dat de keuken sluit heb je meer dan voldoende gegeten en kun je rustig blijven zitten om na te genieten met een lekker glas wijn of heerlijke koffie.

Betaling

Kamers, spijzen en dranken kunnen alleen met PIN of Credit Card worden betaald. Er kan niet contant worden betaald.

Openingstijden

Boutique Hotel De Witte Dame is van dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, lunch en borrel. Keuken open van 09.00 tot 20.00 uur. Passanten kunnen tot 20.00 uur bestellen, het restaurant sluit om 21.00 uur. Hotelgasten kunnen ook na 19 uur nog iets kleins bestellen van een beperkte avondkaart.

Dinsdag t/m zondag open van 08.00 tot 21.00 uur.
Keuken open (dinsdag t/m zondag) van 09.00 tot 20.00 uur

Menu

openingstijden keuken: dinsdag t/m zondag 8.00 – 20.00 uur